Skip directly to content

Bourgogne/Canal du Nivernais

Region Bourgogne Canal du Nivernais
Båtsemester Canal du Nivernais

 

Regionen Bourgogne Canal du Nivernais ligger i hjärtat av Frankrike och är känt förr sin fantastiska gastronomi. . Beluta er för en båtsemester i regionen och segla på Canal Latéral á la Loire, Yonne eller Canal du Nivernais. På er husbåtssemester i regionen Bourgogne Canal du Nivernais kan ni om förmiddagen beundra ett av de många slotten och slappna av i de tillhörande trädgårdarna och parkerna med en picknick om eftermiddagen. Landskapet i regionen är ideelt för en cykeltur, där man kan ufforska sevärdig arkitektur och avväxlande landsbyar.
 
Under er båtssemester bjuder regionen på romanska och gotisk konst och arkitektur tillexempel i katedralen i Auxerre. Under er husbåtssemester kan ni se medeltidabyn Clamecy, korsa den berömda viadukten i Briare, provsmaka vitvin i en kylig källare i Tannay eller försöka er på Windsurfing på Baye-sjön.
 
Ytterligare upplysningar om regionen Bourgogne Canal du Nivernais såsom ruttförslag, båttyper och möjligheten för at boka en båtsemester i regionen Bourgogne Canal du Nivernais online framgår av Le Boats engelskspråkiga hemsida!