Skip directly to content

Camargue

Region Camargue
Båtsemester i Camargue

 

Lägg ut från Saint Gilles i regionen Camargue, den perfekta startpunkten för Camargue. Upptäck under er båtsemester i Camargue denna ovanliga franska kryssningsregion. Tag er tid till att beundra de många rosa flamingos, flockarna av vita hästar eller de kolsvarta tjurarna på bredden. Se också byn Aigues-Mortes som är beskyddad av bymuren på er husbåtssemestern i Camargue. Den stora saltvattenssjön Etang de Thau är omringat av fiskerestauranger som serverar välsmakande måltider med allt det goda från havet. När ni nu är i regionen Camargue så ta en avstickare på en cykel till det fantastiska vinlandet, regionen Languedoc och ta ett par flaskor av områdets vin med ombord på båten för att njuta av den härliga sydens sol.
 
 Regionen Camargue kommer snabbt att förtrolla er! Ta ett solbad på en av de fantastiska sandstränderna La Grande Motte, Carnon eller Palavas les Flots. Gå en tur genom de slingrande gatorna i medeltidsbyn Aigues-Mortes. Upplev den exotiska, vilda natur, rosa flamingos, vita hästar och svarta tjurar. Fånga själv middagen i Etang de Thau!
 
Ytterligare upplysningar om regionen Camargue såsom ruttförslag, båttyper och möjligheten för att boka en båtsemester i regionen Camargue online framgår av Le Boats engelskspråkiga hemsida!