Skip directly to content

Våra Destinationer

Le Boat European destinations

Husbådsferie i Irland | Le Boat Husbådsferie i Skotland | Le Boat Husbådsferie i England | Le Boat Husbådsferie i Holland | Le Boat Husbådsferie i Belgien | Le Boat Husbådsferie i Tyskland | Le Boat Husbådsferie i Frankrig | Le Boat Husbådsferie i Italien | Le Boat
Först klassiska segelområden till er båtsemester i Europa med Le Boat!
Urvalet av kanalbåtsregioner är väldigt stort: Vi erbjuder mer än 100 olika rutter i 19 regioner i 9 europeiska länder - alla väldigt vackra och med var deras karaktär.
Frankrike
Porten till den gastronomiska och kulturella himmel. Frankrike är vår största segelområde för kanalbåtar och är därför indelat i 10 olika båtregioner. 
 
Tyskland
 Ett paradis för naturälskare - naturälskare och vattensportsfolk kommer bli fascinerade över Mecklenburgs många sjöar, Müritz och de omgivande vattenvägarna. Är man mer till storstäder, kan historia, kultur och shopping kombineras med en båttur till Berlins centrum.
 
Italien
Sköna Venedig – njut La Dolce Vita under husbåtssemestern i Italien, och sluka den romantiska historien och tidlösa konst i Italiens mest kända provins.

 

 

 
Belgien
Upptäck det ursprungliga Europa - Ni är hjärtligt välkommna i detta Europas mulitkulturella hörna, där man kan uppleva medeltidsbyar, sevärdig arkitektur och målariska skatter.

 

 

 
Holland
Udadvendt trylleri – i Holland er bådtrafik et dagligdags fænomen – læg fra, og lær den hollandske livsstil at kende! Oplev vandsport i Sneek, farvestrålende tulipanmarker og verdensbyen Amsterdam, hvor hollandske mesterværker og diamanter bjergtager de besøgende! 
 
 
England
Här hittar man två flodbåtsregioner. Themsen är en helt kunglig upplevelse - gamla kyrktorn skiner i solljuset över historiska byar och kungeliga slott, och vattnet omringas av fina gräsplaner, där en pub på bredden bjuder in till en paus. Norfolk Broads är ett sant paradis för natur-och djurälskare!
 
Irland
Båtsemester med Emerald Star - segla med husbåtarna från Emerald Star på Shannons imponerande och vackra vattenvägar. Njut av den härliga gästfriheten, de gröna landskapen och den keltiska charmen i detta paradis för fiskeri och golfspelare.

 

 
Skottland
Miraklet Highlands – fyll lungorna med den klara Highlands-luften, och njut av skönheten på dessa vidunderliga, lugna vandlöp och det betagenda landskap.

 

 

 
Kanada
Kanada är ett land av mångfald, ett land där natur och kultur kolliderar är en spännande och elektrisk mix av den unika Kanada upplevelsen!