Skip directly to content

Lot

Region Lot
Båtsemester Lot

 

 Upplev regionen Lot och njut av er båtsemester genom storslagna landskap. Spektakulära raviner och kalkstensklippor dannar ramen om en speciell båtsemesrer på Lot. Upplev medeltidsbyar som Cahors och de imponerande grottor i Pech-Merle. Hoppa i direkt från båten och simma i det klara vattnet för att kyla av under varma sommardagar. Regionen Lot erbjuder enastående upplevelser för fågelintresserade för här lever många vilda fåglar. 
 
Se de präktiga ravinerna i regionen Lot och den vidunderliga bron Pont Valentré från det 14 århundradet i Cahors. Prova det rika urvalet av regionens specialiteter och dryck isär Cahors-vin och tryfflar. Utforska under er båtsemester på Lot klipporna och slutterna från en kanot eller bada i der klara vattnet. Besök den historiska byn Luzech den sista fästningen för de galler som motstod Cesar.
 
Ytterligare upplysningar om regionen Lot såsom ruttförslag, båttyper och möjligheten för att boka en båtsemester i regionen Lot online framgår av Le Boats engelskspråkiga hemsida!