Skip directly to content

Våra kanalbåtar

Båtar, kanalbåtar, husbåtar, kryssningsbåtar
Välkommen till vår flotte, den förande på vattenvägen!

 

Le Boat äger och driver den största och mest stilfulla flotta av kör-själv kryssningsbåtar på Europas vattenvägar. Vi är den enda leverantören, som investerar kraftigt i utveckling och moderniseringen av vår flotta och nätverk av baser till glädje för kommande generationer.  

Med över 900 båtar och över 40 olika modeller till urval, kan du vara säker på att hitta den perfekta båten, som passer till dina behov och din budget. I det att vi alltid följer våra båtar noggrant, kan vi erbjuda en större flexbilitet, när det kommer till planering av din semester.

 

Kvalitetsbåde til luksuriøs sejladsKvalitet och hög standard

Varje år investerar vi betydliga belopp i vår flotta, vilket betyder att våra båtar alltid är tiptop och lever upp till våra kunders förväntningar: Vi investerar i nya båtmodeller men också i renovering av våra mest populära båtar!

Modern utrustning: Med allt från mikro och tv-apparater, intilliggande badrum och generösa soldäck, erbjuder våra stilfulla och välutrustade båtar ett enastående urval av komfort och faciliteter ombord, som får dig till att känna dig hemma på vattnet långt hemifrån. Föreställ dig, att din båt är en flytande villa med allt, vad du har behov för till en fantastisk semester ombord!

 

 

Kvalitetsbåde til luksuriøse krydstogterBåtarnas kapacitet: Behageliga sängplatser & salong

Alla våra båtar är indelade efter, hur många människor, som komfortabelt kan sova i dem: 2+, 4+, 6+ & 8+.  

Om  en båt är uppfört som 6+2, betyder det, att 6 personer kan sova komfortabelt i kabiner, och det är möjlighet för att ytterligare två personer kan sova i en klappsäng/soffa i salongen.  

De flesta av våra båtar har en flexibel indelning av sängarna. De färgkodade sängarna i båtplanen visar sängtypen (dubbel, enkel, kan göras om till dubbel, ...).

 

 

Kvalitetsbåde til luksuriøse krydstogter

Båtstandarder

Våra standarder hjälper dig att hitta den rätta båten, avseende byggår, stil och komfort. Ju högre standard, ju mer har den att bjuda på!

Utomordentlig kundservice, renlighet och support fås för alla Le Boats båtar – oavsett standard!

- Premier: Dessa enastående båtar är de nyaste i vår flotta, och kommer med den senaste tekniken och en rad moderna och noggrant övervägda funktioner och layouter.

- Komfort Plus & Komfort: Eleganta och välutrustade båtar av god kvalitet med varierande ålder, design och stilar. Kolla individuella listor för att se vilka funktioner som finns på typ av båt.

- Budget: Våra budgetbåtar omfattar båtar som tidigare klassades som 1- och 2-stjärniga enligt vårt gamla betygsystem. Dessa äldre båtar är våra ”älskade klassiker”.