Skip directly to content

Om Le Boat

Le Boat, företaget, Operatör, Båtsemester
Europas förande innanför kryssningssemester erbjuder dig

 

Den mest erfarna av alla operatörer

Vi har mer än 40 års erfarenhet med att hjälpa kunder till att upptäcka glädjen vid att kryssa gennom Europas vackra kanaler, sjöar och floder. Vi kommer göra vårt yttersta för att säkra, att du kommer hem med fantastiska minnen om en fantastisk semester. 

 

Det största urvalet av vackra båtsemestrar i Europa

 Våra komfortabla och stilfulla flotta av kör-själv kryssningsbåtar är placerade på de vackraste båtdestinationerna i Europa och ger dig det största och bästa urvalet av båtsemester att välja mellan. Dessutom betyder våra extensiva nätverk av baser vi kan erbjuda flera envägs-rutter än någon annan operatör. 

> Se våra destinationer

 

Världens största och bästa flotta av kanalbåtar!

Vi känner våra båtar! Ingen annan operatör designar, bygger, äger, driver eller ansvarar så stor en flotta som Le Boat. Vid att ha överblick över vår flotta, kan vi också erbjuda mer flexibilitet och urval, när det handlar om planläggning av din semesterperiod. . Vad du än letar efter billig, traditionel kryssning eller den ultimata lyxbåtsturen är vi säkra på att vi har något som fallar i din kryssningssmak oavsett hur stort ditt sällskap eller din budget är.

>  Läs mer om vår flotta av båtar 

 

Oslagbar service och expertis 

Vår erfarenhet, expertis och kunskap till vattenvägen betyder att oavsett om du är erfaren seglar eller ej så kan du vara säker på en hög service och stötte före,under och efter din semester. Nästan hela vår personal talar engelska. Vår efarna personal kommer hjälpa dig med att hitta, organisera och förbered din båtsemester vid att besvara de frågor du evt har vedrörande segelrutter och båtar. 

Vårat lokala personalteam kommer bjuda dig välkommen, ge dig råd om turistplatserna i ditt semesterområde. Och vårt extensiva närverk av baser och stöttandepersonal betyder att du aldrig är långt från att få hjälp, om du har behov för det.