Skip directly to content

Bretagne

Båtsemester Bretagne
Båtsemester Bretagne

 

Regionen Bretagne erbjuder mer än 600 km vattenväg som bara ligger och väntar på att bli utforskat under er båtsemester i regionen Bretagne. Den keltiska charmen och naturens skönhet gör regionen Bretagne till en av Frankrikes dyraste skatter. Under er båtsemester i regionen Bretagne bör ni ta tid till att utforska de fantastiska medeltidagatorna i de många byarna och landsbyarna som ligger längs flodernas och kanalernas bredder. Regionen Bretagne avhåller i löpet av året många festligheter som handlar om regionens historia. Det behagliga klimatet och garantin för solen gör detta området till ett favorit mål för vandring, cykelturer och golf vilket säkrar att er båtsemester bli ännu mer avväxlande. En av de typiska specialiteter i regionen Bregagne är crepes som bör njutas med ett glas cider. 
 
I regionen Bretagne, legender och folkvisornas land kan ni beundra de mer än 100 slott längs floden Erdre och den fantastiska katedralen på hamnen i Suce. Se Nantes och de sevärdiga hertigslottet i Bretagne från det 15 århundradet under er båtsemester i regionen Bretagne. Thaborpark räknas för en av de vackraste trädgårdarna i Frankrike. Besök denna under er semester.
 
Ytterligare upplysningar om regionen Bretagne såsom ruttförslag, båttyper och möjligheten för att boka en båtsemester i regionen Bretagne online framgår av Le Boats engelskspråkiga hemsida!