Skip directly to content

Norfolk Broads

Region Norfolk Broads
Husbåtssemester Norfolk Broads

 

Region Norfolk Broads: här upplever man varierat landskap och ett enastående arv under en båtsemester!
 
Slappna av på er husbåtssemester i regionen Norfolk Broads är en av de bästa husbåtsområderna i Europa. Landskapet omkring Norfolk Broads är allsidigt och skiftar hela tiden från öppna gräarealer och områden med tät skog, öppna sjöar och även en upptagen by!
 
Landskapet i regionen Norfolk Broads är så enastående att många konstnärer och fotografer har dokumenterat det betagande scenariet i sina verk. 200 km flodlopp och sjöar utan slussar ger oändliga möjligheter för att lära känna attraktionerna i denna förtrollande region på er båtsemester. Utgångsbasen i regionen ligger i Wroxham. Denna staden erbjuder otaliga butiker och offentliga anläggningar bland annat den största lanthandeln i världen. Norfolk Broads - det största våtområdet i Storbritannien som beskyddas av naturföreningen är berömt för sin fascinerande fauna. Ut över vattenfåglar kan ni ha turen att se ugglor, uttrar och kanske en sälsynt fjäril. Följ gångspåren på land som helt säkert för er till en av de traditionella lantliga pubarna,
 
Ytterligare upplysningar om regionen Norfolk Broads såsom ruttförslag, båttyper och möjligheten för att boka en båtsemester i regionen Norfolk Broads online framgår av Le Boats engelskspråkiga hemsida!